Dommen falt

Marco Antonio Inquilla som var med på det vinnende laget forklarer hva de hadde laget

Marco Antonio Inquilla som var med på det vinnende laget forklarer hva de hadde laget

Fra torsdag til søndag har det vært ungdomsleir på leirplassen Campel. Det er ungdommene lokalt i Mejía som arrangerer, og de aller fleste som var tilstede var fra kysten. Pilar Pacheco Cahuana og Diego Valero stod for organiseringen. Margrethe og jeg ble spurt om vi kunne være dommere på en konkurranse om å utforme det flotteste motivet i sanden på stranda. Vi har vært på kysten og feriert den siste uken, og det passet derfor bra.

Det å lage figurer i sanden er en seriøs aktivitet her på Stillehavskysten av Peru. Når kystbyene her har sine årlige jubileum er det alltid slike konkurranser, og det er utrolig hvor mye flott de får til. På denne leiren var det tydelig at noen hadde vært med på dette før. De var veldig klar på hvordan dette skulle gjøres.

Tema for leiren var «Salvavidas» som betyr blant annet redningsmann eller livredder. Figurene de skulle lage skulle ha noe med dette å gjøre. Det vinnende laget hadde laget en slik livvakt med en redningsbøye litt i bakgrunnen som kunne være viktig for dette livet, men i hånden som var i fokus hadde vedkommende en Bibel som skulle skulle symbolisere en evig redning. (Bibelen kommer litt dårlig frem på bildet..)

_M2B4927

Fremme til høyre ser dere Bibelen som holdes frem, og bak til venstre er livbøyen som livredderen også hadde med.

I tillegg til Margrethe og jeg, var en pastor fra Arequipa med som dommer. Vi hadde alle samme vinner så det var forholdsvis enkelt å felle en dom selv om innstatsen var stor hos begge lag.

Det andre laget hadde laget en stor redningsbøye og fortalte litt i sin presentasjon om viktigheten av en livredder.

_M2B4929

 

Dette innlegget ble publisert i CAMPEL, IEL-P. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s