Om familien Bakke

Vi er en familie bestående av Kristina og Solveig, Margrethe og Andreas. Vi bor og jobber for tiden i Peru. Vår arbeidsgiver er Norsk Luthersk Misjonssamband. Vi kom til Peru i august 2008 og planen er å være her frem til juni 2014.

Margrethe er lærer og har ansvaret for markedsføringen på SETELA som er det teologiske seminaret som misjonen driver i Peru. På grunn av at hun har hatt mye å gjøre med byggingen av de nye lokalene har hun ikke undervist dette første året, men fra våren 2011 er hun ansvarlig for engelskundervisningen.

Andreas jobber i kirka IEL-P. Halvparten av tiden skal han bruke sammen med administrasjonen for å utvikle den, den andre delen har med sosiale prosjekt å gjøre. I 2009 og 2010 har dette mest handlet om skolen Martin Lutero i Juliaca. Andreas sin store lidenskap er foto, og hvis du vil se hans fotoblogg kan du trykke HER

Solveig går i en peruansk barnehage og snakker langt bedre spansk enn faren. Både titt og ofte må hun rette på faren som ikke har god nok uttale! Ellers er hun mye ute i parken og leker.

Kristina er hjemme med hushjelpen vår, Bertha, på formiddagene. Hun har utviklet en meget sterk vilje, og hun er en liten sjarmør. Hun prater i vei både på norsk og spansk, og lærer nye ord hver dag.

1 svar til Om familien Bakke

  1. Margrethe sier:

    Lurerno på kvar det er blitt av familien Bakke. Eg vil jo sjå bilete av jentene og dokke. Bloggen elles ser bra ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s