På leir for første gang

Det var en stolt mamma og pappa som leverte Solveig på Campel (Leirplassen til kirken i Peru) i formiddag. Solveig har riktignok vært på overnattingsbesøk et par ganger, men hun har aldri sovet borte to netter før. I tillegg var det nok veldig spennende med så mange nye barn.

Det blir nok mer stoff å finne om leiren på nlm.no/peru om ikke mange dagene. Men det er altså andre gang det arrangeres barneleir på Campel. Skoleåret i Peru har blitt noe forandret i det siste, og det var derfor en del som ikke kunne komme. Likevel er det nå 40 barn samlet på leirplassen.

Jeg kjente at det var stort å levere Solveig i dag. Leir er noe helt spesielt. Jeg husker enda andakter fra da jeg var på barneleir på Brusdalsheimen. Jeg vet også at det var på tentreff på Orreneset under en bibeltime av Gullborg Maridal at jeg bestemte at jeg skulle følge Jesus. Jeg er derfor utrolig takknemlig for at mine foreldre sendte meg på leir, og det var da spesielt å videreføre denne tradisjonen i dag! Faktisk rørende!

Husk gjerne på leiren i bønn i tiden frem til torsdag ettermiddag.

PS: Hvis du leser dette og er på facebook, men ikke med i gruppen NLM Peru, så anbefaler jeg deg å søke opp den gruppen og spørre om du kan bli medlem. Vi jobber nå mye med informasjon (les mer om det via denne linken) fra Peru om dagen, og mye skjer via denne facebookgruppen. Hvis ikke du er på facebook er det mye å lese på http://www.nlm.no/peru

PSII: Jeg vet at det har skjedd altfor lite på denne bloggen de siste månedene. Noe av grunnen er at vi skriver mer direkte på nlm.no/peru slik at det er mer tilgjengelig for alle. En annen grunn er at når arbeidspresset øker så minsker kreativiteten. Det er derfor et godt tegn at jeg har skrevet to blogginnlegg på to dager, det betyr at ferien fungerer!!

Dette innlegget ble publisert i CAMPEL, IEL-P og merket med , . Bokmerk permalenken.

4 svar til På leir for første gang

 1. Sverre sier:

  tenk å vera på leir på Campel, det høyres flott ut. Eg glede meg over kvart innlegg frå Peru, både her og der.

 2. Anette sier:

  Så spennende:) jeg skjønner at snuppa vår begynner å bli stor! Håper hun får det kjempefint:) jeg var på leir der selv en gang for …hmm mange år siden:) gode minner:)

 3. mormor sier:

  Hei hei !!! Nei nå ble du veldig stor SOLVEIG, tenk å få reise på leir , så morro.Håper du får det kjempefint. klem mormor

 4. Margrethe Bjørkavåg Bakke sier:

  Farmor sit her med tårer i augo. Så flott å lese om Solveig som drar på leir. Ja, hender skal vere folda både for henne og dei andre borna.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s