En treåring i huset..

Det var bare så vidt Kristina var ferdig med rusen av å pakke opp julegaver før det er på´n igjen. Å ha bursdag 9. januar gjør at det blir litt mange pakker på kort tid, men bursdagsbarnet klaget overhodet ikke. Til og med storesøster synes at dette var så stas at hun presterte å vekke Kristina en god time før normalt i dag tidlig..

Så i en tidlig morgentime (normalt sett ikke så tidlig, men når vi har ferie blir det litt sene kvelder og litt sene morgoner… ) kom de to søte små trippende inn på rommet vårt og var klar for bursdagssang og gaveåpning i dobbeltsengen.

Senere på dagen skulle det også vise seg å dukke opp noen pakker…

Kristina hadde tre ønsker for sin bursdag: ballonger, kake og barbiedukke. Alle tre ble faktisk oppfylt. Riktig nok ble ballongene ingen suksess i og med at de hadde kort levetid på de nyklipte gresset.

Bursdagsbarnet skal selvsagt være med å velge dagens middag. Og hva smaker vel bedre en grillede pølser på en treårsdag. Ingen fest uten pølser..

I og med at en pappas lodd i livet er å stille opp når grillen kommer frem var det bare å finne frem maten og stekespaden og sette i gang. Og maten den smakte utmerket.

I tillegg til familien Bu var også de to danske volontørene Sofie og Michelle med på den store feiringen. De to «danske piger» har i løpet av få måneder opparbeidet seg en heltestatus blant de unge nordiske barn, og de er alltid selvfølgelige gjester i alle selskapligheter!

Mor er super på kakebaking, og en god sjokoladekake full med smarties gjør susen. Kristina blåste for full kraft tre ganger for å ta knekken på alle de flotte lysene.

Da festen så ut til å være over var den likevel ikke det. Da var det på med badeklær og alle mann måtte ta seg en ettermiddagsdukkert i det 28 grader varme bassenget. Og da det ble mørkt, kunna alle finne sengene sine, og være svært så enige om at vi hadde hatt en fin bursdag sammen!

Kristina var i alle fall ikke langt unna saligheten der hun sovna søtt i prinsessepysjamasen sin..

Dette innlegget ble publisert i Litt av hvert. Bokmerk permalenken.

3 svar til En treåring i huset..

 1. Elisabeth Halsne Sunde sier:

  Gratulera så møje frå adle oss her på Klepp :-).

 2. tante Anna sier:

  Nydelig:) Skulle så gjerne ha vært der!

  Stor klem frå tante Anna

 3. mormor sier:

  Herlige bilder , ser ut til å være en svært fornøyd 3 åring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s