«I denne kirken ble jeg kjent med Kristus!»

I dag var det festgudstjeneste, for Carla og José Antonio ble tatt opp som medlemmer i kirken vi går i, «Encuentro con Cristo» (Møte med Kristus).

I sin hilsen sa José Antonio: «I denne kirken ble jeg kjent med Kristus!» Han er psykolog og jobber som pedagogisk leder og koordinator for en SOS barnelandsby som ligger i Juliaca. Han er vokst opp i en katolsk familie, men var ikke veldig aktiv. Han ble først interessert i kristendommen da han pratet med en venninne som er luthersk teolog i Lima. Han syntes det var interessant å høre om en Jesus som ikke var ute etter å fordømme. Han fant frem til en av våre kirker i Juliaca og ble kjent med pastoren der. Siden han er i Arequipa i helgene begynte han å gå i vår kirke her. Så inviterte han med seg forloveden, Carla, og i dag ble de altså medlemmer.

Carla kommer fra en evangelisk familie, men forlot kirken for endel år siden. Hun trivdes ikke og følte seg ikke hjemme. De siste årene har hun jobbet som lærer på et barnehjem som ligger langt ute på landsbygda utenfor Juliaca. Både dette barnehjemmet og barnelandsbyen hvor José Antonio jobber drives med støtte fra Norge. Carla fortalte at hun følte seg langt borte fra Gud. Hun var tom og trist og visste at hun trengte å komme tilbake. Så da kjæresten inviterte henne med i kirken sa hun ja. Hun sa at de har blitt tatt så godt imot og at de har følt seg virkelig hjemme i kirken. Nå gleder de seg til å bidra med sine gaver og talenter. Og om en måned skal vi feire bryllupet deres 🙂Det er så kjekt å oppleve at nye mennesker får ta imot Jesus og bli en del av fellesskapet! Be for Carla og José Antonio! Be om at de må finne sin plass i kirken og at de må vokse i sin tro. Be også for den nye familien de skal stifte.

Dette innlegget ble publisert i Litt av hvert. Bokmerk permalenken.

1 svar til «I denne kirken ble jeg kjent med Kristus!»

  1. Sverre sier:

    Dette var kjekt å lesa om. Eg trudde først det var Helge som hadde skrive dette, sidan han hadde lagt det ut på NLM Peru:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s