Culto Unido på SETELA

Studentene på SETELA er allerede snart halvferdige med studiene sine. Tiden har gått fort, men det har også skjedd mye! Nå er det ett år siden vi flyttet inn i de nye lokalene i Arequipa og det ble markert med en fellesgudstjeneste for alle kirkene i byen.

Det ble satt frem i overkant av 100 stoler, men det skulle vise seg å bli alt for lite. Med store og små møtte det opp i overkant av 250 stykker.

Ikke en ledig stol, og 50 utenfor..

Det var studenter og lærer på SETELA som stor for programmet, som inneholdt bl.a sang, hilsener, historisk tilbakeblikk og tale. Mange av studentene er veldig flinke til å synge og spille, og det gav allsangen et godt løft.

Forsangere og møteledere

Rektor, Mario Condo, hadde et lite historisk tilbakeblikk. Han selv og lærer Felix Vargas gikk begge på det første SETELA-kullet som startet opp i Arequipa for litt over 17 år siden.

Rufino er i sving med søndagsskolen

Søndagsskole er viktig, og det var mange barn som hadde blitt med foreldrene denne formiddagen. Rufino er en av studentene og hadde laget til et flott opplegg.

Etterpå koste folk seg med Arroz Chaufa i sola

Da gudstjenesten var over ble det servert til Arroz Chaufa og brus til alle sammen. Det var kjempegodt og maten kunne alle nyte ute i den fine vintersola.

Også de norske misjonærene som skal reise tok seg tid til å møte opp selv om all storbagasjen skal være pakket klart for hjemsendelse på fredag

Dette innlegget ble publisert i IEL-P, SETELA. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s