Første dag i barnehagen

I dag var det endelig klart for at Kristina skulle få debutere i barnehagen. Det var ikke veldig lett å holde Kristina igjen når Solveig skulle avgårde før jul, men nå var dagen altså klar.

Vi er så heldige her i Arequipa at en av barnehagetantene, tia Lula, kommer og henter hver morgen. Allerede klokken 8:20 stod vi klar til å bli hentet, og var derfor kjempeklar når den hvite lille bilen endelig dukket opp klokken 8:45.

Mamma hadde vært med Kristina for å kjøpe ny sekk så den var klar, og pappa hadde ordnet med nistepakke og vann i drikkeflaska.

Til venstre ser dere Kristina der hun står og speider etter bilen.

For de av dere som er litt ekstra observante så kan dere se at det er forskjellig klær på det øverste og de to neste bildene. Grunnen er litt kommunikasjonsproblemer. Jeg trodde de skulle i barnehagen i går, mandag, men da kom det ingen og hentet dem selv om de stod klare. Den fine genseren og kjolen som jeg da hadde funnet frem var ikke så fin i dag så vi måtte finne litt reklame for Devold i dag. Håper mamma blir fornøyd når hun kommer hjem over antrekket første dag i barnehage. Jeg klarte i alle fall å få en klemme i håret, og det ble greidd selv om det kanskje ikke ser slik ut. Det er heller ikke slike maraton barnehager her i Arequipa som i Norge. Klokken 13 er de nok tilbake klare til å spise middag! 4 timer tror jeg er fint å tilbringe sammen med andre.

Dette innlegget ble publisert i Litt av hvert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s