Romjulstur til Mejia

Også i år har vi fått litt julefred i familien Bakke. 2. juledag tok vi oss en tur til ferieplassen ved Stillehavskysten. Det er fantastisk å skru av mobilen og reise noen dager til kysten. Denne gangen ble det bare tre netter, men likevel god avslapping. Som vanlig ble fotoapparatet med, og her kommer noen bilder av familien.

Kristina synes det er veldig stas å være på Miramar. Synet av lekeplassen tenner engasjementet. Det var nå 8-9 måneder siden sist vi var der, og for Kristina som nå var mye større enn sist var det kjekt at hun kunne  være med å leke mer med de andre. I det andre huset på Miramar bodde familien Hovda. Stor stas når David og Peter kunne dra de yngste rundt på et wakeboard. Solveig, Kristina og Mika. Krisina var har vært litt småsyk en ukes tid og var ikke så veldig interessert i å bade så lenge som de andre. Da var det mer stas å gå rundt med en håndduk over hodet. Solveig derimot var ikke i dårlig form, og hun elsker å bade. Det er en kamp å få henne bort fra det bassenget! Den ene dagen hadde vi en tur til stranda i Mejia også. Det var veldig kjekt å bygge stort sandslott med pappa og Helge. Det er kjekt å se forskjellen på Kristina og Solveig nå når Kristina blir større. Solveig har stort sett vært klar over hva hun vil, men sammenlignet med Kristina er Solveig en rolig og forsiktig jente. Kristina har en skikkelig temperament, og her går hun med faste skritt bort fra stranda etter å ikke ha fått viljen sin. Nydelige solnedganger er det nesten hver dag i Mejia.

Dette innlegget ble publisert i Daglige hendelser, Litt av hvert. Bokmerk permalenken.

8 svar til Romjulstur til Mejia

 1. Geirmund sier:

  Så stor Kristina har blitt!! Hadde vært digg å vært i Mejia sammen med dere!

  • bakkesblogg sier:

   Kristina har vokst både i størrelse og i vilje. Det har blitt ei jente som ikke har tenkt at storesøster skal være sjefen..:) Dere er hjertelig velkommen til å ta en tur når det skulle være!!

 2. Margrethe sier:

  Endeleg kom der nokre bilete av familien. Farmor har veeeeenta. Kva med jula då?

  • bakkesblogg sier:

   Ja, det var på tide. Er mye som går litt på det jevne om dagen, så det er ikke så mye spennende å berette.. Når det gjelder jul så tror jeg ikke det kommer så mye. Det ble ikke de helt store bildene dessverre..;(

 3. anette sier:

  Så fine jenter 🙂 gleder meg til å se dere igjen om ca 30 dager 🙂

 4. Margrethe sier:

  Tante Linbjørg blir så misunnelig på Solveig når ho ser kor mjuk ho er i hoftene. Ei tenkjer kvar på sitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s