Prinsessa fyller år

I dag er det 5 år siden jeg stod på A-Hus i nærheten av Lørenskog og ventet på vår kjære Solveig mens snøen dalte ned på utsiden. Det var et stort øyeblikk å ta i mot den nydelige prinsessa med sølvhår. Det har vært mange store øyeblikk siden også, og det er rart å se hvor stor hun blir.

I dag var vi tidlig oppe for å kunne åpne pakker før Margrethe måtte på jobb og Solveig i barnehage. I morgen skal vi ha familiefest, det vil si alle de andre misjonærene, og på torsdag skal ho feires i barnehagen.

Margrethe og jeg vil ønske Solveig til lykke med dagen, og Guds velsignelse.

Dette innlegget ble publisert i Litt av hvert. Bokmerk permalenken.

7 svar til Prinsessa fyller år

 1. Margrethe sier:

  Så nydeleg sykkel Solveig. Ja, no kan du sykle i parken. har du fått mange andre pakker da? Vi ynskjer deg alt godt for dagen og framtida kjære Solveig Kjempestore klemmar frå farmor og farfar.

 2. tante Pernille sier:

  Kjære lille venn – gratulerer så mykje med dagen ! Vi skulle så gjerne ha vore der og feira! Her lavar snøen ned, akkurat som når vi venta på deg for fem år sidan. Håper dagen din blir god og minnerik! Stor klem frå samuel og david, tante og onkel

 3. Beate sier:

  Gratulerer med dagen, Solveig! Håper dagen har vært, og fortsatt er god! Huska godt den dagen du blei født, og vi fikk være en av de første som fikk besøke deg på sykehuset. Det var stas! Vi gleder oss til neste gang vi treffes!
  Klem fra Beate og Arild, Aksel og Alde Mathea 🙂

 4. Veitvetgjengen, (+ FrøysaHansen i Ålesund) sier:

  Kjære Solveig! Gratulerer så mye med 5 årsdagen din!! Så fine bilder av nydelig jente og kjempeflott sykkel! Vi husker også godt den lille fine jenta med sølvhåret, og minnes hvor glad du var i sjokolade/»lade» dine første år, da det ble litt til overs etter pappa:) Julie ser stadig på bildet av deg i gangen, og gleder seg til å møte deg igjen og leke en gang! God feiring alle sammen! Klem fra Julie, Malin og to som også liker sjokolade:) Hilser fra mamma&pappaHansen!

 5. anette sier:

  Gratulerer så masse med dagen lille frøken 🙂 så fiiin rosa sykkel du har fått deg! tante ble nesten litt misunnelig 😉 ser at sko også gikk ann så det var bra 🙂 håper du har hatt en fin dag! savner deg og dere! klem fra tante anette

 6. MORMOR OG MORFAR sier:

  Hei Solveig!!! GRATULERER MED DAGEN !!! Så kjempefin sykkel du har fått . Nå blir det full fart i parken,det blir gøy .Vi tenker på deg hver dag ,stoor klem fra mormor og morfar.

 7. Kirsten Gundersen sier:

  Koseleg å sjå dokk her:-). Eg hadde ei kjempefin veke i Skien i nov-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s