Interessert i en kort introduksjonsvideo om NLM i Peru?

Vi har laget en liten video på litt over 3 minutter som sier litt om hva vi gjør på i Peru, og hva vi har tenkt å gjøre. Du kan bare se filmen selv, eller du kan vise den på et møte eller lignende! Nå i desember er Peru månedens misjonsland i NLM og vi ønsker å komme ut med mye informasjon.

Den enkleste måten å få tak i filmen på er om du har dropbox. Hvis du bare sender meg en mail med din mailadresse så inviterer jeg deg til å dele en mappa som heter «informasjon Peru» og filmen vil automatisk laste seg ned til din datamaskin. Har du ikke dropbox kan jeg enkelt invitere deg. Det er en svært enkelt og trygg måte å dele filer på. Filmen er ikke stor, men 89 MB er for stort til å sende på mail.

Dette innlegget ble publisert i Litt av hvert. Bokmerk permalenken.

4 svar til Interessert i en kort introduksjonsvideo om NLM i Peru?

 1. Knut Ståle Nygård sier:

  Hei Andreas. Jeg skulle gjerne hatt tilgang til videoen du har laget før søndag kl. 11.00 norsk tid. For da skal vi presentere månedens misjonsland. Håper det kan la seg gjøre, slik at vi får fersk informasjon. Jeg har brukernavn knut.stale.nygard@gmail.com på Dropbox.

  mvh Knut Ståle Nygård

 2. Britt Kari Noraberg LIanes sier:

  Hei Andreas.

  Familiemøte i misjonssalen i morgen. Lurte på om jeg skulle ta med litt Peruinfo. Kanskje noe av den videoen du har kan passe. Men om du ikke rekker det..har jeg alltids Innsides info å komme med likevell=) Greit når det er Peru.

  Håper det er vell hos dere og at adventstiden er rolig nok til å få tatt julen lit inn over seg.
  Hils. Klem fra Britt Kari

  • bakkesblogg sier:

   Hei Britt Kari! Hvis du kan sende meg en mailasresse til noen som har dropbox-konot. Kanskje du har det, eller Jogeir… Så bare inviterer jeg den adressen til å dele filmen, og bare none minutter etterpå vil du ha den. Har du ikke dropbox og har lyst på så kan jeg invitere deg.. Si fra her eller på andreas@abakke.no så skal jeg fikse det kjapt!!

   Andreas

 3. Margrethe sier:

  Ej me vil ha videoen. Ej he jo dropbox

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s