Smerte og glede

Da var Copa Campel 2010 gjennomført og den første pokalen i cupens historie ble igjen på kysten, nemlig hos laget fra Mejia. Til slutt ble vi 6 lag som kjempet om den gjeve pokalen gjennom to dagers harde kamper.

For meg personlig ble cupen ganske kortvarig. Jeg tråkket over etter få minutt, og havnet i mål en stund før jeg måtte kaste inn håndkleet. Jeg sitter her fem dager senere med bandasje på leggen etter at det gikk betennelse i et sår, og fremdeles med en hoven ankel. Men det er viktig å gi alt!

Utenfor selve fotballbanen hadde vi også en svært flott cup. Nummer 10, en strålende sentral midtbanespiller, på Mejia hadde ikke vært på leiplassen før, og hadde heller ikke vært i kirka. Inntrykket av cupen var derimot så positivt at han var sikker på at neste søndag ble det en tur i kirka. Lørdag kveld hadde vi lovsangskonsert som vi innledet med filmen «Tears of the Saints» som også ble vist på Frontline i Oslo tidligere i høst. Videoen har gjort veldig inntrykk og flere har nå spurt meg om de kan få tak i videoen. Jeg sa til dem at jeg ikke blir overrasket om det om 30 år er misjonærer fra Peru i Norge. Jeg håper også at Gud kan kalle noen av disse ungdommene til utfordringene som denne videoen beskriver i Asia.

En flott helg ble avsluttet med en strålende finale der kirken «Encuentro con Cristo» i Arequipa gav Mejia hard kamp helt til slutten. Vi vil rette en stor takk til alle barna i Norge som har gjort denne leirplassen mulig. Copa Campel skal arrangeres også neste år. Da satser vi på å ha dobbelt så mange deltakere og så vil vi utvikle arbeidet rundt møtene. Vi har store planer om at ungdommen i Peru skal få møte Jesus gjennom idretten på leirplassen!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i CAMPEL, IEL-P. Bokmerk permalenken.

2 svar til Smerte og glede

  1. anette sier:

    Kanskje man kunne vurdert en str større shortser neste år? Bare et tanke…hehe…ellers vil jeg si at outfitten var upåklagelig 🙂

  2. bakkesblogg sier:

    Arild hadde ikke spilt mange minuttene før det revna både her og der så det er nok liten tvil om at det kommer til å bli lagt energi i å finne større shortser neste år.. Vår målsetning var eller ganske klar om at vi ønsker å stille i de minst fine draktene noe vi klarte med stil!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s