Leirplass og fotballcup

I 2009 og 2010 har leirplassen til IEL-P vært gjennom ganske store forandringer. I tillegg til den gamle leirplassen har der blitt bygd en helt ny leirplass 150 meter lengre inn på land. Den nye leirplassen har vært i bruk i nesten et år nå, men med stadige nye forbedringer.

Fredag 19. november braker det løs med den første fotballcupen i historien. Det er mellom 80 og 90 ungdommer som er ventet, og vi håper at det skal bli starten på noe stort. Neste år planlegger vi også volleyball slik at vi får med flere jenter. I tillegg til selve cupen skal det være konsert og mye annet spennende.

En på kontoret i kirka har satt sammen litt video og bilder som Arild har tatt og laget en to minutter lang video som ligger på youtube. Hvis du trykker HER så får du se den.

Dette innlegget ble publisert i CAMPEL. Bokmerk permalenken.

2 svar til Leirplass og fotballcup

  1. bakkesblogg sier:

    Når vi bestemte oss for å arrangere denne leiren håper vi på 6 lag, men var innstilt på at det kunne bli færre. Nå fikk jeg akkurat telefon fra enda en kirke i Juliaca. Nå er vi i alle fall 7 lag, og venter på endelig svar fra to til. Det kommer altså til å bli over 100 deltakere på den første fotallcupen! Dette blir stas!!

  2. Gratulerer med fin blogg! Setter pris på å følge dere. Flotte bilder! Ber om at Herren gir dere mot og kraft også når det butter imot.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s